Proiectare cladiri rezidentiale si comerciale

Proiectare cladiri rezidentiale

Proiectare ansambluri rezidentiale

Odata cu cresterea populatiei in zonele urbane intervine un deficit de spatiu, de aceea prin proiectarea de blocuri rezidentiale verticalizam spatiile de locuit pentru a raspunde cererii pietei imobiliare.

In Romania structura de rezistenta cel mai des intalnita la proiecte de cladiri rezidentiale medii-inalte este formata din beton armat monolit. In proiectarea de constructii civile, pentru cladirile rezidentiale foarte inalte se adopta un sistem structural mixt format din beton armat si elemente din otel laminat.

Prin experienta noastra suntem pregatiti sa optimizam atat procesul de proiectare cladiri rezidentiale cat si costul de executie al acestora.

Proiectare spatii comerciale

Proiectarea spatiilor comerciale sau constructiilor de interes public ce pot acea aglomerari mari de oameni aduc cerinte diferite si deseori mai complexe. In constructia astestor tipul de spatii comerciale se cauta realizarea deschiderilor cat mai mari precum si a inlatimii libere pentru un volum cat mai mare si spatiu util neobstructionat de elemente structurale.

Pentru a acomoda astfel de cerinte structurile de rezistenta pot fi executate din:

  • beton prefabricat (precomprimat sau postcomprimat);
  • beton monolit in diferite conformari (cadre, pereti, duala, cu planseu tip dala, etc);
  • profile laminate din otel;
  • mixte ce contin elemente de beton prefabricat cat si elemente din profile laminate.

Colaborari cu