Despre noi

Despre Weiss Design

Proiectare structurala. Verificare. Expertizare. Consultanta tehnica

Weiss Design – We`re Experts In Safe Structures

Suntem o echipa tanara si entuziasta de ingineri detinand capacitatea de a realiza orice proiect cu eficienta maxima, optimizand anumiti parametrii pentru a rezulta un randament cat mai mare, satisfacand totodata cerintele clientului.

Fiecare proiect este unic, de aceea fiecare proiect necesita o abordare diferita, singurele constante ramanand abordarea serioasa si profesionista a echipei.

Prioritizam cerintele clientului, dar nu ne abatem de la normativele si legislatia in vigoare, siguranta constructiei fiind fundamentala.

Echipa Weiss Design utilizeaza cele mai noi programe de calcul si modelare 3D, astfel se imbunateste considerabil timpul de proiectare, faciliteaza integrarea modificarilor care apar inevitabil pe parcursul proiectului si totodata vine in sprijinul procesului de executie sau fabricare elemente, acolo unde este cazul (elemente metalice sau prefabricate).

Contacteaza-ne pentru o colaborare de succes

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (27 voturi, medie: 4.81 din 5)

Loading...

Vertical Gesture Architecture & Design

Vertical Gesture Architecture & Design

Birou arhitectura
Alaturi de Vertical Gesture am elaborat o sumedenie de proiecte atat din sectorul rezidential cat si din sectorul industrial.
MSI - Montaje, Structuri, Instalatii

MSI - Montaje, Structuri, Instalatii

Colaborator proiectare
Pe langa recomandarea din partea noastra pentru servicii de realizare montaje si instalatii, colaboram cu MSI pe partea de proiectare structuri metalice.
ICIPE 1A

ICIPE 1A

Colaborator verificari si expertize
Pe langa partea de proiectare, colaboram in vederea verificarii proiectelor cat si la intocmirea eventualelor expertize ce necesita cerintele A1 si A2.

Colaborari cu