Proiectare case

proiectare-case-proiecte-vile-weiss-design

Solicita oferta de proiectare case

Proiectare case

Proiecte case
vile moderne

Realizand proiecte de case si vile cunoastem si respectam importanta cerintelor clientilor nostrii pentru realizarea viziunii arhitectului.
In functie de amplasament, natura terenului sau a formelor arhitecturale mai indraznete pot aparea dificultati de realizare pe parcursul proiectarii. De aceea noi ca firma de proiectare structurala tinem o stransa colaborare atat cu beneficiarul cat si cu arhitectul pentru solutionarea acestoa creand siguranta ocupantilor cladirii in acelasi timp respectand arhitectura.

Suntem constienti de faptul ca proiectarea si ridicarea locuintei personale reprezinta un moment important in viata fiecaruia, de aceea avem o colaborare dechisa cu clientii nostri oferind transparenta totala pe tot parcursul elaborarii proiectului, cat si pe parcusul executiei.

Proiectare case din beton armat sau zidarie

Proiectarea caselor cu structura din beton armat sau zidarie sunt printre cele mai uzuale pe piata la momentul actual. Aceasta solutie structurala prezinta atat avantaje cat si dezavantaje.

Avantaje:

  • rigiditate, stabilitate si eficienta termica buna prin sistemul structural;
  • costul materialelor pentru structura relativ scazut;
  • eficienta maxima sub actiunea vantului;

Dezavantaje:

  • timp de executie mai lung fata de alte solutii;
  • necesita eficientizare asupra efectelor dinamice seismice;

Prin proiectarea de case din beton sau zidarie ne folosim de avantajele acestora si de experienta pentru obtinerea unui sistem structural bine definit asigurand siguranta maxima a ocupantilor.

proiectare-case-din-beton-armat
proiectare-case-structura-metalica-case-metalice

Proiectare case cu structura metalica

Proiectele caselor individuale cu structura metalica au crescut in popularitate in ultimul timp prezentand anumite avantaje spre deosebire de celelalte solutii structurale.

Avantaje:

  • timp de executie mult mai redus fata de solutia cu beton monolit;
  • elemente structurale cu un gabarit mai mic in anumite situatii;
  • eficienta sporita a actiunii seismului;

Dezavantaje:

  • necesita protectie suplimentara la foc;
  • necesita eficientizare asupra actiunii vantului.

Casele cu structura rezistenta metalica sunt des intalnite in conceptele arhitecturale moderne. In unele situatii devine singura solutie structurala pentru realizarea formelor inedite si a deschiderilor sau consolelor impresionante.

Colaborari cu