Despre noi

Despre Weiss Design

Firma de proiectare constructii

Suntem Weiss Design – Firma de proiectare specializata in elaborarea de proiecte pentru constructii din sectorul civil, industrial si comercial. Oferim servicii de proiectare complete, expertizare, elaborare documentatii, consultanta de specialitate si asistenta tehnica.

Realizam proiecte personalizate implementand ideile si cerintele fiecarui client pentru a obtine cel mai bun rezultat. Varietatea serviciilor noastre acopera principalele sectoare de constructii. Astfel, fie ca esti persoana fizica sau investitor, alturi de Weiss Design vei gasi intotdeana serviciul care ti se potriveste. Cateva exemple:

  • Constructii civile: case, locuinte individuale, vile, case tip duplex/triplex, blocuri de locuinte, ansambluri rezidentiale, etc.
  • Constructii industriale: hale, depozite, fabrici de productie, spatii logistice, silozuri, estacade, pasarele, scari incendiu, cosuri de fum, etc.
  • Constructii comerciale: pensiuni, restaurante, hoteluri, magazine, clinici medicale, scoli, sali de sport, spitale, spatii comerciale, showroom-uri, etc.

Portofoliul nostru cuprinde o sumedenie de proiecte ce variaza atat in dimensune cat si in complexitate. Va invitam sa ne vizualizati portofoliul aflat pe site, acesta contine doar cateva exemple de proiecte reprezentative ale echipei Weiss Design.

Siguranta constructiei tale este o prioritate pentru noi. Folosim metode si tehnologi moderne de calcul si modelare prin care obtinem rezultate precise. Elaborarea documentatiilor se va baza pe ultimele norme europene (EUROCOD), legi si prescriptii nationale.

Echipele noastre de colaboratori ne completeaza spectrul de servicii oferite. Fiecare din acestea sunt specializate in sectorul in care activeaza. Impreuna am realizat proiecte ce variaza de la simplu la extraordinar, asigurand intotdeauna satisfactia fiecarui client.

Am dat intotdeauna dovada de punctualitate si seriozitate in cadrul fiecarui proiect. Stim ca timpul joaca un rol foarte important, de accea punem accentul pe respectarea termenelor de predare.

Vom trata cu profesionalism si transparenta totala fiecare lucrare, indiferent de natura, marimea sau complexitatea acesteia. De aceea am creat colaborari stranse si de lunga durata cu clientii nostri.

Solicita acum oferta de proiectare echipei Weiss Design si haide sa facem impreuna primul pas in realizarea cu succes a obiectivelor tale.

weissdesign-proiecte-case
Proiectare constructii

Servicii de proiectare constructii noi in domenul civil, industrial sau comercial.

Expertizare constructii existente

Elaborare de expertize tehnice de specialitate asupra constructiilor existente realizate de experti atestati MLPAT.

Consultanta si asistenta tehnica

Consultanta tehnica inclusa proiectului. Asistenta tehnica pe durata executiei.

Documentatii complete

Elaborarea dosarelor si documentatiilor complete pentru fiecare faza: SF, DTAC, PTh-DE, DALI.

Studii de fezabilitate si prefezabilitate

Alege efectuare unui studiu de fezabilitate si decide educat urmatorul pas in realizarea obiectivelor tale.

Profesionalism si transparenta

Tratam fiecare proiect cu seriozitate, sinceritate si profesionalism.

Punctualitate

Respectam termenele de livrare stabilite.

MSI - Montaje, Structuri, Instalatii

MSI - Montaje, Structuri, Instalatii

Colaborator proiectare
Colaboram si recomandam MSI pentru lucrari de montaje, instalatii si proiectare.
ICIPE 1A

ICIPE 1A

Colaborator verificari si expertize
Alaturi de ICIPE-1A am colaborat la numeroase proiecte din sectorul industrial si comercial precum si expertize.
SIMION Engineering

SIMION Engineering

Colaborator executie constructii
Colaboram si recomandam SIMION Engineering pentru lucrari de executie in domeniul civil si industrial.

Colaborari cu

Call Now Button