Proiectare case

proiectare-case-vile-moderne-weiss-design
Proiecte case si vile personalizate

Weiss Design va elabora proiectul casei pe baza ideilor tale.

Siguranta constructiei

Proiect de rezistenta realizat conform normelor nationale si europene (EuroCod).

Cost de executie redus

Vom realiza optimizari pe baza experientei noastre.

Asistenta si consultanta tehnica

Iti vom fi alaturi pe tot parcursul derularii proiectului.

Profesionalism si transparenta

Colaborari de succes cu satisfactie garantata.

Proiecte case si vile

Proiectare case si vile moderne

Planuiesti sa construiesti o casa noua pentru tine si familia ta? Elaborarea unui proiect este primul pas catre realizarea viziunii tale.

Weiss Design iti pune la dispozitie servicii de proiectare case personalizate, elaborarea documentatiilor necesare (DTAC, PTh-DE), asistenta si consultanta tehnica.

Experienta echipei Weiss Design in proiectare case si vile moderne iti va asigura un rezultat pe masura asteptarilor tale. Arhitectura casei va avea la baza ideile si cerintele tale rezultand de fiecare data un proiect personalizat.

Stim ca proiectarea si construtia locuintei personale reprezinta un moment importat in viata fiecaruia. De aceea iti vom garanta o colaborare deschisa pe durata careia vom da dovada de profesionalism si transparenta totala.

Proiectul de arhitectura iti va pune in valoare spatiul interior si exterior pentru o functionalitate optima. Echipele noastre colaboratoare de profesionisti iti vor oferi consultanta specializata inca din faza conceptuala.

Siguranta constructiei tale va fi pe primul loc! Viitoarea ta casa va avea la baza un proiect de rezistenta intocmit cu ajutorul tehnologiilor de calcul si modelare moderne.

Economia si eficienta va fi rezultata dintr-un proiect de rezistenta al casei bine optimizat. Prin serviciul nostru de proiectare case si vile vei beneficia de garantia unei eficientizari a constructiei bazata pe experienta noastra. Proiectarea unei structuri de rezistenta eficiente are ca rezultat un cost redus de executie.

Portofoliul Weiss Design cuprinde o gama variata de proiecte case si vile, pe site fiind prezentate doar cateva exemple. Diversitatea acestora este accentuata de cerintele si ideile pentru un proiect de casa al fiecarui client.

Solicita acum oferta pentru servicii de proiectare case si vom face impreuna primul pas catre realizarea casei perfecte pentru tine si familia ta.

Proiecte case beton armat si zidarie

Proiectare case beton armat sau zidarie

Constructia casei tale va avea la baza un proiect de rezistenta, acesta poate fi alcatuit din diverse solutii structurale. Proiectarea caselor din beton armat sau zidarie este printre cele mai uzuale solutii pe piata la momentul actual.

Proiectarea caselor din beton armat sau zidarie prezinta avantaje precum:

  • Rigiditate, stabilitate si eficienta termica buna prin sistemul structural;
  • Costul materialelor relativ scazut;
  • Eficienta maxima sub actiunea vantului.

Noile concepte de arhitectura moderna transforma aceste materiale din elemente structurale in elemente decorative. Intr-un astfel de proiect putem gasi astfel de elemente precum: beton aparent, beton amprentat, zidarie aparenta.

Totodata tehnologiile de cofrare moderne ne permit realizarea de forme si texturi inedite. Astfel structura de rezistenta poate avea si rol decorativ.

Familiaritatea, versatilitatea si rezistenta unei case din beton armat sau zidarie fac ca aceasta solutie sa fie prima alegere printre clientii nostri.

Solicita acum oferta de proiectare echipei noastre si impreuna vom pune bazele casei tale.

proiectare-case-beton-armat-zidarie-weiss-design
Elemente decorative moderne

Beton aparent, beton amprentat, zidarie aparenta

Materiale versatile si eficiente

Solutia preferata pentru constructia caselor sau vilelor.

proiectare-case-structura-metalica-case-metal-weiss-design
Forme inedite si deschideri mari

Solutia optima pentru realizarea proiectelor extraordinare.

Timp de executie cel mai rapid

Elementele structurale sunt prefabricate si livrate in santier.

Case metalice ecologice

Structura cu ciclu de viata crescut ce pot proveni din materiale reciclate.

Proiecte case structura metalica

Proiectare case din structura metalica

Proiectele de case din structura metalica sunt din ce in ce mai des intalnite in conceptele arhitecturale moderne. Datorita proprietatilor, otelul permite realizarea de structuri si forme complexe.

Structura de rezistenta din otel este solutia preferata in realizarea proiectelor arhitecturale extraordinare. Proiectarea caselor din structura metalica permit realizarea formelor inedite si a deschiderilor sau consolelor impresionante.

Prefabricarea elementelor din otel prezinta avantajul unui timp de executie mult mai redus fata de alte solutii structurale. Mai mult, prin fabricarea in uzina, acestea au dimensiuni precise si calitate controlata.

In practica putem enunta doua tipuri de structuri: case metalice din otel laminat si case metalice din profile usoare (structura metalica usoara).

Casele metalice din otel laminat au structura de rezistenta bazata pe profile de tip I, H si U laminate la cald. Greutatea si rigiditatea acestor elemente permit folosirea de sectiuni relativ mai mici in structura de rezistenta, comparativ cu proiectele caselor din beton armat.

Casele cu structura metalica usoara sunt bazate pe profile tip C, U si Z formate la rece. Aceste profile au avantajul unei greutati mult mai reduse. Astfel, in casa metalica vor forma structuri spatiale si panouri ce vor deservi ca structura de rezistenta.

Solicita acum oferta de proiectare case metalice echipei noastre si impreuna vom crea un concept nou si inedit.

proiectare-case-lemn-clt-weiss-design
Textura naturala decorativa

Frumusetea lemnului dezvaluita in texturi naturale si calde.

Case CLT - metoda austriaca

Alege o casa speciala. Construieste printr-o metoda unica si rar intalnita la noi in tara.

Case traditionale si rustice

Foloseste lemnul pentru a construi o casa cu aspect rustic si primitor.

Proiecte case lemn sau CLT

Proiectare case din lemn sau CLT

Proiectarea caselor din lemn este cel mai des intalnita in randul caselor de vacanta din zone de munte sau orase mici. Insa acestea au devenit populare si in zonele urbane aglomerate, unde lemnul poate oferi o stare de liniste prin textura si caldura acestuia.

Principalele solutii structurale in elaborarea proiectelor de case din lemn sunt: case modulare din panouri de lemn, case din lemn masiv si case din lemn lamelar incleiat (CLT).

Casele din panouri de lemn (case stil american) sunt constructii usoare, eficiente si ecologice. Prefabricarea pretilor din lemn (panourilor) de catre atelier si montarea acestora pe santier asigura un timp executie rapid.

Casele din lemn masiv (busteni sau lemn rotund) sunt perfecte pentru o arhitectura cu aspect rustic si traditional. Acestea sunt folosite aproape exclusiv in randul caselor de vacanta din zona de munte sau a cabanelor.

Casele din lemn lamelar incleiat sau case din CLT (Cross Laminated Timber) au la baza o metoda de construire inedita si relativ noua la noi in tara. Aceasta metoda a debutat in Germania si Austria la inceputul anilor `90. Prin aceasta metoda structura de rezistenta este formata din panori de lemn (CLT) si grinzi din lemn masiv. CLT este un panou din lemn multistrat format din cherestea laminata incrucisata.

Aceasta metoda permite fabricarea panourilor CLT in atelier (inclusiv goluri de usi si geamuri) si montarea lor direct pe santier. Astfel structura unei case din CLT poate fi ridicata in cateva zile.

Fie ca planuiesti sa iti construiesti o casa din panouri de lemn, o cabana rustica din lemn rotund sau o casa moderna cu metode austrieci solicita oferta de proiectare echipei noastre. Impreuna vom pune bazele casei tale.

Colaborari cu

Call Now Button