Proiectare hale industriale

Hale metalice industriale

Proiectare hale metalice

Planuiesti sa iti construiesti un depozit, o fabrica sau un spatiu logistic? Elaborarea unui proiect de hala metalica este primul pas catre succesul afacerii tale.

Stim ca printre cele mai importante aspecte intr-un proiect de hala metalica este consumul de otel. Alegerea unei conformari optime poate aduce reduceri semnificative asupra investitiei initiale. Reducerea costului de executie poate fi adresat inca din faza conceptuala.

Experienta echipei Weiss Design in procesul de proiectare hale metalice iti va asigura un cost redus prin optimizarea consumului de otel. Iti vom oferi consultanta tehnica inca din faza conceptuala pentru obtinerea rezultatelor cele mai bune.

Siguranta constructiei tale va fi intotdeauna prioritarea firmei noastre de proiectare. De aceea folosim programe de calcul si modelare moderne cu rezultate precise.

Folosirea acestor tehnologi asigura atat un timp scurt de proiectare cat si estimarea de cantitati exacte. Toti acesti factori contribuie in mod activ in obtinerea unui rezultat eficient.

Portofoliul Weiss Design contine doar cateva exemple de hale metalice elaborate de echipa noastra de proiectare dealungul timpului. Solicita acum oferta de proiectare si incepe sa iti transformi ideile in realitate.

Constructii metalice ingineresti

Sectorul industrial cuprinde o multime de constructii ingineresti si constructii speciale. Acestea pot face parte din alcatuirea cladirilor industriale sau fabricilor avand rol in functionarea acestora.

Acestea pot fi: silozuri, scari de evacuare, pasarele, estacade, platforme metalice, cosuri de fum, panouri publicitare, stalpi de inalta tensiune, cai de rulare, etc.

Weiss Design va ofera servicii de proiectare constructii metalice sau constructii speciale ingineresti. Proiectarea acestora pot face parte din proiectul tau sau pot fi tratate separat.

weiss-design-proiect-hala-metalica-industriala
Consum si cost redus

Optimizam fiecare proiect de hala metalica inca din faza initiala.

Siguranta constructiei tale

Proiectare conform normelor tehnice nationale si europene.

Timp scurt de proiectare

Folosim tehnologi moderne pentru eficienta sporita.

Profesionalism si transparenta

Colaborari stranse si de lunga durata cu clientii nostri.

weiss-design-proiecte-hale-industriale-beton-prefabricat
Constructii industriale si fabrici

Proiectarea de structuri din beton prefabricat sunt des utilizate in constructii de mari dimensiuni.

Executie rapida prin montaj usor

Elementele prefabricate vor fi livrate direct pe santier.

Hale industriale din beton prefabricat

Proiectare hale industriale

Sectorul de proiectare hale industriale este unul complex cu solutii particulare. Printre acestea o solutie poate fi proiectarea structurii de rezistenta din beton prefabricat.

Pentru constructii de hale industriale, fabrici sau depozite de mari dimensiuni aceasta solutie poate fi optima pentru afacerea ta. Un astfel de proiect de rezistenta poate prezenta anumite avantaje.

Echipa Weiss Design iti pune la dispozitie servicii de proiectare hale industriale din beton prefabricat. Iti vom oferi consultanta tehnica pe baza experientei noastre pentru a stabili din start un concept economic si eficient.

Prin elemente prefabricate din beton armat precomprimat sau postcomprimat se pot obtine constructii de hale industriale cu deschideri mari. Alt avantaj este reprezentat prin sporirea rezistentei la foc a structurii.

Fabricarea in uzina confera un nivel ridicat de precizie si calitate a acestor elemente. Acest aspect impreuna cu montajul facil va rezulta intr-o executie rapida a constructiei. Timpul scurt de executie a contribuit la cresterea in popularitate a acestui tip de structura.

Eficienta este datorata eliminarii proceselor de cofrare, armare si uscare a betonului pe santier. Detaliile elementelor prefabricate din proiectul de rezistenta vor fi preluate de catre uzina iar livrarea se va face concomitent cu montajul.

Solicita acum echipei Weiss Design oferta de proiectare pentru constructii industriale si vom incepe impreuna sa transformam ideile tale in realitate.

Colaborari cu

Call Now Button